JEZIVA ispovijest djevojke koja je prijavila Milija za nasilje

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija, priveden je juče u policijsku stanicu Zemun, nakon što ga je djevojka Marijana Marković, koja je takođe učestvovala u “Parovima”, prijavila da ju je pretukao u hotelu “Jugoslavija”.

“Navodno je rasprava ovog para počela tako što je Radosavljević shvatio da je Marijana vidjela lopova koji mu je ukrao naočare, ali da nije odreagovala. Nakon kratke rasprave u kojoj je Mili poručio svojoj ljepšoj polovini da je trebala odmah da ga obavijesti o krađi, on se uputio sa prijateljima na drugu lokaciju, dok je tužna Marijana sa Gerom i njegovom ženom otišla u Urgentni centar”, javlja “Happy”.

Marijana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gdje tvrdi da do svađe nije došlo na taj način.

“Nema veze sa istinom, nasilnik koji laže! Ja vidjela lopova? Nasilnik je zaspao mrtav pijan u kolima, gdje su naočare ispale, koje je nakon nekoliko sati našao. Mene je u hotelskoj sobi zbog istih naočara, pošto nisam znala gdje su, pet sati držao zaključanu, uzeo mi telefon, tukao me po glavi, pljuvao u lice i vrijeđao! Imam ljekarske nalaze koji to potvrđuju”, napisala je ona i nastavila:

“Gera i Vesna su se našle ispred Hitne, jer sam zvala Vesnu da kažem šta se desilo, pa su došli da budu uz mene! U Urgentni centar me dovezla Hitna pomoć koju je pozvala policija dok sam bila u hotelu. Kažete iskaz policije?”, završila je Marijana.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI