Jelenu Kostov pokrali u Beču

Pjevačica Jelena Kostov preživjela je pravu dramu u Beču kada joj je nakon nastupa nestao novčanik sa novcem i dokumentima.
– Umorna nakon nastupa, Jelena je ustala rano kako bi stigla da šopinguje prije polijetanja. Nakon što je popila kafu i doručkovala, brzo se spakovala i krenula u obilazak radnji. Primjetila je da joj fali novčanik kada je na kasi u jednom butiku htjela da plati stvari koje je kupila za sina Miliju. Uplašila se da je pokradena, a u novačniku su joj osim novca koji je zaradila bila i dokumenta bez kojih ne bi mogla da se vrati za Srbiju. Uhvatila ju je panika. Posljednje čega se sjeća kada je držala novčanik u rukama bilo je u restoranu, zbog čega se tamo i vratila. Nije mogla da vjeruje kada joj je konobar dao novčanik, koji je pronašao momak koji je poslije nje sjeo za sto. Jelena je tada častila sve konobare – otkriva naš izvor upućen u cijelu situaciju.

Našu priču potvrdila je i Jelena:

– Istina je to što ste čuli. Bila sam oduševljena kada sam vidjela novčanik i čula priču. To je dokaz da još uvijek ima dobrih ljudi.

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI