Jelena Karleuša: Moj brak je jači od tabloida

Jelena Karleuša Duško Tošić našli su se na udaru proteklih dana, nakon što su na Božić plasirani tračevi oko navodnog kraha njihovog braka, što je bio veliki udarac ne samo za pop divu, već i za njenog supruga, kćerke, kao i majku Divnu.“Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na djecu! Bolesna majka mi je ovo teško podnijela,”rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala, prenosi Informer.

“Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, povjerenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovjek koji nema lošu riječ i lošu misao ni za koga. Sada sam vidjela ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku,” ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.


“Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodjelu nagrada, gdje ću izvesti novu pjesmu Lajk. Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju,” poručila je Karleuša.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI