JEDNA JE KRALJICA BALKANA: Dragana Mirković priredila koncert za pamćenje u Srebreniku! FOTO/VIDEO

Koliko se publika najveće diskoteke u BiH godinama uželjela hitova balkanske kraljice Dragane Mirković posvjedočili su ovacijama i suzama pod izlivom emocija. Ponovo je postavila domaći zadatak mnogima. U sklopu turneje “Od milion jedna” , folk zvijezda je priredila nezaboravan dugoočekivani koncert čiji vanvremenski hitovi su do kasnih sati odjekivali Galaksisom.

Najprije je ispoštovala svoje vjerne fanove. Zajedničke fotografije, selfiji i topli zagrljaji susreta dodatno su ih oraspoložili. Pjevali su u sav glas sve njene pjesme.

“Sto ću čuda učiniti”,” Kaži mi sunce moje”, “Ruže cvetaju samo u pesmama”, “Luče moje”, “Zašto me tražiš”, “Poslednje veče”, “Pečat na usnama”, “Zagrli opet”, “Umirem majko”, “Kad bi znao kako čeznem”, “Vetrovi tuge”, “Spasi me samoće”, “Cvete moj”…, i mnoge druge. Posebno hitom “Oprosti što ti smetam” prisutne je bacila u trans.

Posebni momenti uslijedili su hitovima u znak sjećanja na legendarne pjevače i njene nekadašnje drage kolege Ninu Rešića I Sinana Sakića. Da ih čuva zauvijek od zaborava pjesmama “Divlja devojka”, “Jači nego ikad”, Dragana je otpjevala dionice od kojih su mnogima potekle suze.

Kao i na svakom dosadašnjem koncertu svaka njena pjesma doživila je horsku izvedbu, a oduševljenoj publici ni kasno u noć se nije išlo kući.

Zahvaljujem od srca svima koji su došli i odvojili svoje vrijeme. Ovo je zaista bilo jedno predivno druženje sa mojom vjernom publikom. Radujem se nekom novom susretu, kazala je folk diva na kraju večeri.

Jer to moze samo onaaa 💖🤗My queen @dragana_mirkovic lommm memory @nino_resicofficial

A post shared by Amer (@amer.hodzic) on

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI