Jasna Gospić na Zlatiboru snimala sa Miroslavom Ilićem

Bliži se veliki rođendanski koncert Jasne Gospić u Beogradu, zakazan za 23. oktobar u Kombank dvorani, bivšem Domu sindikata. Naša muzička diva trenutno boravi u Beogradu i preokupirana je obavezama i pripremama koncerta, ali i poziva za medijska gostovanja joj ne nedostaje.

Tako je na Zlatiboru snimala emisiju, u kojoj je, uz nju, jedan od gostiju bio i pjevač Miroslav Ilić. Uz nezaobilaznu pjesmu i lijepo druženje, Gospić i Ilić su najviše razgovarali o muzici, ali i Jasninom predstojećem koncertu.

– Naravno, pozvala sam Miroslava da dođe na koncert. Kao i mnogi drugi, i ja volim slušati njegove pjesme i specifičnu interpretaciju punu emocija. To je vrlina samo najvećih pjevača, jer, sa današnjom studijskom tehnikom, pjesmu može snimiti baš svako. Međutim, tehnika još nije stvorila, niti će, efekat za dušu i srce. To ili imaš, ili nemaš, a Miroslav je jedan od onih pjevača koji svaku pjesmu donese i dušom i srcem, i baš zato ga volimo- kaže o kolegi Jasna Gospić.

Podsjetimo, na solističkom koncertu Jasne Gospić u Beogradu, koji je ujedno i nastavak promocije njenog albuma dueta „Muzici s ljubavlju“, nastupit će i njeni gosti Željko Samardžić, Mladen Vojičić Tifa, Kornelije Kovač, Duško Kuliš, Sergej Ćetković, Goran Karan, Dženan Jahić i Dušan Svilar.

(Cazin.net)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI