Jasmina Skender tvrdi da ima snimak koji će uništiti Anabelinog bivšeg

Jasmina Skender bivša djevojka Andreja Atijasa sa kojim ima sina Leona, oglasila nakon njegovog razvoda od pjevačice Anabele Atijas.

Jasmina tvrdi da se njena suparnica spasila, budući da je, prema njenim riječima, živjela sa čovjekom kome nasilje nije strano.
– Ja sam sigurna da se ona spasila. Nijedna žena, pa ni ona, ne zaslužuje nekog takvog u životu. Znala sam da to neće dugo trajati, jer osoba koja čini majci svog djeteta zlo, nije dobra ni za koga – rekla je ona.

– Ja sam godinama trpila psihičke torture od Andreja. Njemu su svakakve podlosti padale na pamet. Eto, na primjer, prijetio mi je batinama kada je Leon, naš sin, bio beba. Zvali su me i upozoravali kako mi je “mračno oko zgrade” i da se dobro pazim kuda se krećem – kaže Jasmina i dodaje kako je bio spreman čak i da joj namjesti aferu sa prostitucijom kako bi je oblatio.

– Saznala sam da mi je namještao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posjetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletilo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak se nalazi kod advokata i sigurna sam da me ne napada zato što se plaši da ne pustim to u javnost – ističe Skenderova, koja vjeruje da je i Anabela slično proživljavala.
– Poznavajući njega, ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, vjerujem da je i nju. Ne znam ko je kriv za razvod, niti ulazim u to, ali tog čovjeka toliko znam, da mogu samo da pretpostavim šta joj je radio. O tome govore i ove slike sad sa novom djevojkom, a još se nije ni razveo pošteno. Tek će biti cirkusa u narednih mjeseci oko njih, vidjećete – završava priču bivša Andrejeva izabranica, koja otkriva da je nedavno okončan sudski proces oko starateljstva, koje je pripalo njoj, te ističe da je sud donio najbolju presudu, koja prvenstveno štiti interese njenog sina, za kojeg je pretjerano vezana.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI