Jasmin Huremović: Da bi publika prihvatila ono što radite to morate činiti iz duše i srca (VIDEO)

U estradnoj biografiji poznatog folk pjevača Jasmina Huremovića upisano je 12 pjesama za koje kaže da svaka od njih zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.
Na obostrano zadovoljstvo ovaj pjevač je na najboljem estradnom portalu Estradnjaci.ba odlučio promovisati dvije pjesme koje su se kod njegove publike posebno izdvojile. Riječ je o pjesmama “Čovjek bez imena” i “Potraži me među skitnicama” za koje je uradio ekranizaciju te još više dočarao tv publici emociju ovih pjesama pored one koju je već utkao u pjesme svojim glasom. 

-Reklama je mnogo bitna u poslu kojim se pjevači bave, i prezadovoljan sam sa samim startom kada je u pitanju saradnja sa vašim portalom. Iz duše sam otpjevao ove dvije pjesme, jer da bi publika prihvatila ono što radite to morate činiti iz duše i srca. Kompletan autor pjesama “Čovjek bez imena” i “Potraži me među skitnicama” je Nermin Halilović Nerko koji je majstorski uradio taj dio posla, a također da ne zaboravim da je klavijature odsvirao Hikmet Jusić Hićo,a sve snimano u studiju “N”, rekao nam je Jasmin.

S obzirom da smo u spotovima pjesama primijetili prelijep krajolik i idealna mjesta za snimanje pitali smo pjevača gdje je uradio kadrove i ko je bio zadužen za taj dio posla.
-Drago mi je da ste primjetili te detalje jer se kompletna ekipa potrudila da sve izgleda onako kako smo zamislili. Snimali smo u Zvorniku na Drini kada je u pitanju prva pjesma, a drugu pjesmu je također prepoznatljiva Drina i Kula grad Zvornik. I u ovom dijelu posla nisam mijenjao ekipu, a to je Nerko i studio “N”.

Jasmin kaže da ubuduće ništa neće prepustiti slučaju tako da nastavlja saradnju sa najboljima, a mi vam preporučujemo da poslušate pjesme “Čovjek bez imena” i “Potraži me među skitnicama”.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI