Izudin Berbić: Šabanove i Šerifove pjesme su neizbježne na svakom nastupu (VIDEO)

Na samom početku svoje karijere Izudin Berbić objavio je pjesmu “Budi moja ljepotice” koja je našla svoj put do publike, a sada već razmišlja o novim pjesmama kojima će obradovati publiku. Pitali smo pjevača razmišlja li o nekom duetu i sa kojim kolegom ili kolegicom bi ukrstio glasove.
-Nisam baš razmisljao o nekim duetima, ali naravno da imam želju a to je duet sa Asimom Bajrićem kada su u pitanju muški vokali ili Jana od ženskih!

Berbić ističe da voli pjevati ono što mu jednostavno leži jer tada daje maksimalno od sebe. Interesovalo nas je šta se sve od pjesama nalazi na njegovom repertoaru na nastupima.

Pjesme pokojnog Šabana ili naše žive legende Šerifa Konjevića su neizbježne na svakom nastupu. Tu su još i Asimove pjesme, sevdalinke naravno i sve ostalo što publika voli.


(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima
'); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/bs_BA/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } }); $.post('http://estradnjaci.ba/wp-admin/admin-ajax.php', { action: 'fbc_ping', post_id: '84379', nonce: '45424f3005' }); })(jQuery);

KOMENTARI