Izdvojio se od ostalih coverom “Zabranjena ljubav”: Elmir Smailhodžić nastavlja snimanje u studiju “AEM Music” (VIDEO)

Njegovo vrijeme sigurno tek dolazi, jer mladi ali i sve popularniji pjevač Elmir Smailhodžić odlučio je što profesionalnije da se posveti svojoj muzičkoj karijeri. Trenutno je takmičar trećeg kruga muzičkog takmičenja Valentino zvijezde, a njegove kolege i žiri ima samo riječi hvale za ovog momka. On je i svoju estradnu promociju povjerio najboljima, estradnom portalu Estradnjaci.ba.
-Dolazi mi mnogo poruka, poziva i reakcija na cover koji sam snimio i zaista sve to želim ispromovisati na profesionalan način, kaže Elmir.

Odlučio se za pjesmu Saše Matića “Zabranjena ljubav” koja je veliki hit kod publike i moramo priznati odlično zvuči kada je pjeva Elmir Smailhodžić.

-Cover smo snimali u studiju “AEM Music” kod Adisa Cigure koji je ovaj posao odradio vrhunski. To mi je nekako jedna od najdražih pjesama i želio sam da se malo izdvojim od ostalih, jer danas koliko sam primijetio danas svi snimaju obrade Južnog vetra i stare narodne pjesme.

Muzički i pjevački zanat i ovaj mladi pjevač “peče” po kafanama, klubovima, ali i privatnim veseljima. Ono što planira u budućnosti kada je u pitanju muzika kaže želi graditi polahko ali sigurno. 

-Prvu pjesmu neću jos raditi, ali bit će i to. U planu imam snimiti još covera sa Adisom  za koje ćemo raditi prave spotove.
Elmira smo pitali za koju estradnu zvijezdu može reći da bi volio ići njegovim stopama, i ko je za njega broj jedan na estradnoj sceni.

-Volim mnoge pjevače, ali bih ipak izdvojio Šerifa Konjeviča. On je broj jedan.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI