Ivan raspalio po Dari Bubamari jer je rekla da je “nestao” sa scene (VIDEO)

Pjevač Ivan Gavrilović raspalio je po Dari Bubamari zbog intervjua u kojem je rekla da je ona na sceni opstala, dok su brojni izvođači devedesetih “nestali”.

Dara je za “Informer” rekla da su Moby Dick, Ivan i drugi “nestali sa scene”, zbog čega joj je Ivan žestoko uzvratio u izjavi za “Kurir”.“Uvijek je Dara tu, po svaku cijenu, i mastur*irajući prije spota, i raznim ludačkim idejama kako da plati uz pomoć muškaraca koji se lože na takve. Kakvo je to zastranjenje uma kada se hvali time što je još tu, gurajući prst u po*ni organ samo da bi izigravala zvijezdu, gledajući Severinin ‘film za odrasle’ koji je filmski klasik za ove u pokušaju,” rekao je Ivan.

“Lako je biti i dalje tu kada ne biraš sredstva, gaziš preko mrtvih i preko bivših muževa koji finansiraju hiljade plastičnih operacija, samo da se ne vidi to nisko težište, te uvijek kratke noge, implanti ‘šestice’ u zadnjici, usta punjena da zovu na oralni se*s… Tu je, moram da priznam, i sjajan glas, ali on više nije bitan,” rekao je Ivan.

(mONDO)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI