IVAN MARINKOVIĆ NEMA 12.000 MJESEČNO ZA KĆERKU: Goca Tržan ogorčena na bivšeg muža!

Ivan Marinković nije se pojavio u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog tužbe koju je protiv njega podigla bivša supruga Goca Tržan zbog neplaćanja alimentacije za kćerku Lenu.
Zastupnik maloljetne Lene i Goce Tržan rekao je da će tražiti tešku sankciju.

– Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično djelo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog djela. Imamo popis imovine, imamo sve, imamo i blokadu računa. Za sada sud nije uspio da sprovede izvršenje rješenja. Budući da je Marinković do sada živio u rijalitiju Parovi. – rekao je advokat.

– I mi imamo te informacije i njegov branilac je danas izjavio da je završio sa tim pa ćemo vidjeti kako će se izjasniti. On je priznao izvršenje djela, s tim da on nema para i kada bude imao, platiće – rekao je advokat, dodajući da mjesečna alimentacije iznosi 12.000 dinara i da faktički od razvoda on ne plaća alimentaciju.

– Neko je dva puta već platio dug koji je imao i to je jedini način da on plati kada mu se priprijeti zatvorom – rekao je advokat.
– Ne izmiruje on, izmiruje neko drugi – dodala je ogorčeno Goca, a na pitanje da li je slijedeća mjera zatvor za Ivana, pjevačica je samo dodala:

– Znaš li ti, druže, gdje živiš?!

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI