Ivan Gavrilović prijavio djevojku za pokušaj silovanja

Pjevač Ivan Gavrilović prijavio je jednu djevojku za pokušaj silovanja! Njega je nepoznata osoba napala na nastupu tražeći seks sa njim. Pošto ga nije ostavljala na miru, pozvao je policiju!

– Bilo je strašno. Tako nešto nikad nisam doživio u životu, a nastupao sam svuda po svijetu. Čim sam došao u klub, ona je stala do bine i gledala me kao da će da me pojede. Stajala je sama i poručivala piće. Non-stop me je fotografisala i kada sam to primjetio, i ja sam u jednom trenutku prišao da napravi selfi. Želio sam da je ispoštujem. Kao da je samo to čekala, pa je od tog trenutka nastao haos – prepričava Ivan neprijatno iskustvo i nastavlja:

– Popela se na binu i počela da miješa oko mene. Želio sam da budem gospodin pa sam u ritmu muzike uzvratio, ali to je počelo da bude sve ozbiljnije.

Gavrilović navodi da je djevojka postala navalentnija kada je napravio pauzu između dva bloka pjesama.

– Za vrijeme pauze mi je prišla i sjela u krilo. Nisam mogao da je sklonim, pokušavao sam da se otrgnem, ali ona je bila sve bezobraznija i navalentnija. Vjerujte da mi je glupo i da pričam šta mi je ta djevojka radila. Strgla mi je kaiš i krenula da mi otkopčava pantalone. Ma, strašno. Jeste da je bila pijana, ali takvo neprimjereno ponašanje od ženske osobe, užas. Nisam mogao da vjerujem. Pokušao sam da se sklonim, ali ona me je opet zaskočila. Ni obezbjeđenje nije moglo da je zaustavi. Pozvao sam prijatelja koji radi u policiji i prijavio slučaj. Vidjećemo šta će dalje da se dešava jer ona opet može da dođe na moj nastup – kaže Ivan.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI