Iva zbog kockanja duguje zelenašima 30.000 eura

Iva Grgurić ima burnu prošlost, a kako još saznajemo, ona je u Zadrugu bukvalno pobjegla od zelenaša. Na sve načine želi da dođe do finala jer je napolju čekaju žestoki momci kojima duguje oko 30.000 eura! Ona se navodno zadužila zbog kocke, tačnije ruleta koji je igrala cijelo prošlo ljeto.
– Iva se nikad nije kockala, međutim, sa drugaricama koje imaju te afinitete počela je da obilazi kazina i malo pomalo, rulet joj je ušao u krv – otkriva izvor za STAR i dodaje:

– Navukla se toliko da je noću išla sama da se kocka. Kako obično biva, imala je neki manji dobitak koji je povukao da uloži još više para, a onda je krenula da gubi. Nije umjela da se zaustavi, pa je usred kazina pozajmila oko 15.000 eura od jednog kamataša. Mislila je da će dobiti i da će moći da vrati taj novac, ali je samo još više išla ka dnu. Kada je shvatila šta je uradila, bilo je kasno. Pošto je taj čovjek opasan, ona se dosjetila da pozajmi kod drugog kamataša 15.000 eura kako bi ovom prvom vratila. To je i uradila, ali nije računala da će u jednom trenutku dugovati duplo. Naivno je uzela pare, a ovaj joj je bukvalno svaki dan stavljao kamatu – priča nam izvor i dodaje:
– Prije nego što će ući u Zadrugu, kamataš je sreo u jednom kafiću i rekao da ima 15 dana da mu spremi novac, da ga ne zanima kako će da se snađe, a onda joj zaprijetio da će joj lično naći mušterije za s*ks ako ga ne ispoštuje i ne nabavi novac. Iva je bila jako uplašena, a kad je dobila poziv za Zadrugu shvatila je da jedino tako može da zaradi i da vrati pare. Nekoliko sati prije nego što će ući u rijaliti, ona je kamatašu napisala poruku da ulazi u Zadrugu i da ima dobar honorar, te da će čim izađe da mu vrati dug! – priča Ivina poznanica za STAR.

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI