ISPLIVAO DO SADA NEVIĐENI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ! (VIDEO)

Isplivao do sada neviđeni snimak ubijene pjevačice Granda, Jelena Marjanović.
Iako je nije među nama već četiri godine, njeni fanovi ne dopuštaju da ova talentovana pjevačica padne u zaborav. Svako malo se na njenom oficijalnom jutjub kanalu pojavi neki video koji do sada nije viđen.

Juče je postavljen jedan od plejbekova koji je nastao prije sedamnaest godina kada je tada osamnaestogodišnja Jeca Krsmanović izdala svoj drugi album za Grand produkciju. Na njemu možemo vidjeti preslatku mršavicu sa kosom preko leđa. Pjevala je svoj hit ”Ćao mali” rame uz rame sa Stojom Novaković, Indirom Radić, Zoricom Marković, Natašom Đorđević i Suzanom Jovanović. Ovaj video ide u prilog tome da je Jeca bila maher za dobru atmosferu.


Njene kolege bile su na nogama sve vrijeme dok je ona pjevala. Igrali su i smijali se, dočekujući zajedno Novu 2003. godinu. Jeca je nakon ovog snimka doživjela porodičnu tragediju. Otac joj je preminuo od kancera. Prestala je da pjeva. Kako je i sama rekla, njen glas je umro zajedno sa njenim ocem. Pogledajte kako je Jelena Marjanović, tada Krsmanović izgledala u kada su je poredili sa Cecom Ražnatović i predviđali joj zlatnu karijeru.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI