ISPLIVALA ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU!

David Dragojević i Ana Korać nisu mogli da dočekaju da izađu iz Zadruge i da započnu zajednički život.
Njih dvoje su odmah po izlasku iznajmili stan u kojem su počeli da žive zajedno.

Mnogi ih i osuđuju zbog načina na koji su započeli vezu, pa su se njih dvoje susreli sa neodobravanjem jer mnogi ne vjereju u njihovu ljubav.

Od kako su izašli iz Zadruge trude se da prikažu svoj zajednički život kao savršen. Gostujući u jednoj emisiji oni su govorili o tome kako im je lijepo kada su zajedno, a David je sugerisao da je Ana možda i trudna. Kada su ga pitali za Aleksandrinu kćerku Magdalenu, za koju je govorio da je voli kao svoju, on je odgovorio da mu niko od Subotića ne nedostaje i da mu je drago što je to gotovo.

Međutim, fanovi su zapazili nešto čudno na njihovim slikama u posljednje vrijeme. Naime, na dosta slika koje je Ana izbacila se vidi da ona uživa dok pozira i da joj to prija, dok Davidov izraz lica govori suprotno.
Naslici koja je nastala u liftu se jasno vidi u Davidovim očima da nije sretan u tom trenutku, a iznad njega piše “Davidova mantra: “Zaljubljen sam, sretan sam, zaljubljen sam, sretan sam”!

Izdrži jadni Davide, do sledeće sezone, pa ces opet biti sretan😔😄

Posted by Matjaž Kralj on Nedjelja, 21. July 2019.

Da li će se obistiniti predviđanje Lepog Miće? Naime, on je rekao na David neće uspjeti da održi vezu sa Anom Korać jer ono što je njoj potrebno David ne može da kupi, a to se odnosi na skupu garderobu, izlaske, putovanja i tako dalje.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI