INDY PROKOMENTARISALA KIJU KOCKAR I LUNU ĐOGANI!

Prilikom posljednjeg intervjua, Indira Aradinović Indi se osvrnula na nedavni verbalni sukob između Kije Kockar i Edite Aradinović.
– Normalno je da sam stala u odbranu moje sestre Edite, i uvijek bih, ali ne bih da se moje ime stavlja u bilo koji kontekst sa bilo kojom ličnošću. To što su imale Edita i Kija je njihov interni problemčić, koji su riješile ili će riješiti. Možda ja gotivim Kiju, možda mi je super djevojka privatno. Kako to neko može da zna? – počela je priču za Svet Indi, a potom dodala:

– Nisam ja neka kupus-pjevačica da mi trebaju skandali, saradnje, svađe. Mene ljudi prate zato što sam jedinstvena, što sam Indi. Ne diram nikoga. Tačka!

Na pitanje o rođaki Luni Đogani, Aradinovićka odgovara uopšteno, budući da, kako sama tvrdi, “Zadrugu 2” ne gleda.
– Luna je mlada djevojka koja tamo sazrijeva. Mislim da joj je sve ovo sa Markom Miljkovićem dobra škola. Ona je iskrena duša, radi kako osjeća tog momenta, mada je zato izložena različitim komentarima. Koliko znam, svojevoljno je ušla, a mogla je da bude napolju i uživa. Sve će to proći i nadam se da će joj rijaliti biti velika životna lekcija – zaključila je pjevačica.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI