ILDA ŠAULIĆ ZA KUĆU ISKEŠIRALA CIJELO BOGATSTVO

O Ildi Šaulić znamo dosta toga. Pjevačica je kćerka legendarnog Šabana Šaulića, ima istančan stil odijevanja, nježna je i nenametljiva plavuša. Međutim, malo toga znamo o njenom privatnom životu, osim da je majka dvogodišnje Eme i supruga izvijesnog Bojana. Zato smo se uputili u beogradsko naselje Bežanijska kosa, gdje pjevačica živi odnedavno, kako bismo od komšija saznali kakva je Ilda kao komšinica.
Najprije smo imali poteškoća da pronađemo kuću jer Ilda u njoj živi tek oko dvije godine. Nakon pola sata pronašli smo komšiju koji sve zna. Ne samo koja je pjevačicina kuća već i detalje o njenoj kupoprodaji.

– Naravno da znam koja je kuća. Pa to je najljepša kuća na cijeloj Bežanijskoj kosi – rekao nam je na početku razgovora Jeremije Rakić (74), koji je odlično upućen u detalje kupovine, vlasničku strukturu, cijenu nekretnine…

– Ovu kuću kupio je Ildin suprug Bojan, inače divan mladić. Njegovi roditelji takođe žive na Bežaniji i njegov rođeni brat zajedno sa njima. Tu su, blizu njih – rekao nam je ljubazni komšija.

Kako kaže, prvobitni vlasnik Ildine kuće u nju je uložio čitavo bogatstvo jer ju je čuvao za sina koji živi i radi u Americi. Međutim, kako je ovaj riješio da se ne vraća u Srbiju, donio je odluku da je proda. Baš taj sin koji je u Americi Bojanov je drug. Zajedno su radili i družili se u Americi, prije nego što se Bojan vratio i oženio se Ildom ispričao je komšija za “Alo”.

Čim je Bojan čuo od druga da njegov otac prodaje vilu na Bežaniji, oduševio se. Ni njena vrtoglava cijena nije mu predstavljala problem.
– Kuću je kupio za 400.000 eura, ali vjerujte da je ona dvaput bolja od one koju je kupila Aleksandra Prijović za 530.000 eura. Po svojoj strukturi, ali i po materijalu od kog je napravljena, ona je najkvalitetnija od svih. Zidovi ove kuće su 70 centimetara debeli – objasnio nam je Rakić.

Kako nam je još rekao, kuća ima 400 kvadratnih metara, tri sprata, više mokrih čvorova i terasa. Jedino nije bio siguran, odnosno nije mogao da se sjeti da li na krovu ove vile postoji i bazen.

– Ne mogu da sjetim. Mislim da posjeduje bazen, ali nemojte me držati za riječ. Uglavnom, Ilda i Bojan su divni. Poznavao sam ja i Šabana Šaulića, Gocu… I oni su jedno kratko vrijeme živjeli na Bežaniji, ali je poslije Goca prodala tu kuću. Ona je bila tačno preko puta kuće Dragana Stojkovića Bosanca, u broju 19… – pričao nam je Jeremije, koji, kako nam je rekao, punih 55 godina živi u ovom naselju.

– Sad sam u penziji, pa se često šetam zbog zdravlja. Viđam ih redovno i o njima vam mogu reći sve najbolje – završio je svoje izlaganje Jeremije i nastavio da se šeta.

S druge strane, jedna od komšinica nam je rekla da nerijetko sretne Ildu sa kćerkicom Emom.
– Mala joj je preslatka! Kao lutkica je! Veoma je pametna i vaspitana. Stalno se šeta sa Ildom, a povremeno je vidim i sa Bojanom – kaže nam jedna od komšinica koja nije želkela da se fotografiše i dodaje:

– Otkako je Šaban umro, stalno je vidim neraspoloženu i uplakanu. Mnogo je volkela oca. Vidjelo se da je bila njegova mezimica. Sestra Sanela joj povremeno dođe, pa ih vidim da zajedno odlaze sa cvijećem… vjerovatno na groblje – kaže komšinica.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI