IBRO SELMANOVIĆ SE OPORAVLJA NAKON UJEDA PČELE: Srbijanski mediji ga prozvali srpskim pjevačem

Kada pričamo o dobrim interpretatorima, naročito sevdalinki onda je među onim rijetko dobrim i ime Bišćanina Ibre Selmanovića. Nedavno je bio pozvan, upravo iz pomenutog razloga na Jahorinu u živo snimanje emisije „Žikina šarenica“.
I baš dok je pjevao „Zvijezda tjera mjeseca“ zakašljao se gotovo na početku pjevanja jer ga je u tom momentu za krajnik ujela pčela. On je nastavio da pjeva nesvjestan situacije koja ga je snašla. Uspio je do kraja da otpjeva i saopštio organizatorima ozbiljnost onog što ga je snašlo. Hitna pomoć je odmah došla i odvukla ga u bolnicu na Pale jer je već dobio gušenje. U bolnici se zadržao malo više od sat vremena pa je pušten na kućni oporavak.

No, ovaj nesretni detalj Ibru je okarakterisao kao nevjerovatnog profesionalca u poslu. Svi su se čudili kako se uspio izboriti s ujedom i privesti pjesmu kraju.

-U bolnici na Palama su mi dali injekciju, priključili me na inhalator. Hvala Bogu sve je prošlo bez nekih ozbiljnijih posljedica, ali sam se uspaničio jer je sve moglo kobno završiti da je kojim slučajem došlo do dušnika. Sreća u nesreći, kako kaže stara poslovica – rekao je Ibro kojeg su neinformisani srbijanski mediji okarakterisali kao srpskog pjevača.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI