HIT K`O KUĆA: Erko Tarić za rođendan i godišnjicu od supruge dobio poklon koji se zove “Sudbina dječaka” (VIDEO)

Jedna od najvećih nagrada za jednog pjevača je njegova publika koja sa oduševljenjem prihvati pjesme koje taj pjevač interpretira. Postoji nešto, ali mnogo veće, i to se desilo upravo pjevaču Erku Tariću koji iz dana u dan niže nove uspjehe kada je u pitanju estrada.

Naime, Erkova supruga je 26. marta, na njegov rođendan i godišnjicu braka odlučila da mu pokloni ono što on najviše voli pjesmu. Moramo reći da je pjevač kada smo ga pozvali,  i upitali za ovaj poklon, bio više nego oduševljen.

-Ovo mi je najljepši poklon, vjerujte. Još sam pod utiscima.Inače ovu pjesmu sam kupio još 2008. godine od tekstopisca iz Novog Sada koji se zove Ramadan Abazi poznatiji kao Dane. Ne znam ni sam zašto sam toliko čekao da je baš sada snimim, ali vjerujem da za sve postoji pravi razlog. Možda je ovo momenat koji se trebao desiti, moj rođendan i godišnjica braka, tako da je sve ovo veliko iznenađenje. Pjesma se zove “Sudbina dječaka”, a muziku i aranžmane je uradio Mirza Turkeš, prateće vokale otpjevala Mensura Bajraktarević. Sve je snimano u provjerenom Studiju Turkes records.

Iako je pjesma tek izašla, Erko svaki momenat dobija poruke podrške i  pohvala, što govori da će pjesma biti veliki hit. Svi oni koji su imali priliku čuti pjesmu “Sudbina dječaka” kažu da se nisu mogli suzdržati i da su zaplakali. Toliko emocije je satkano u tekstu ove pjesme koja govori upravo o sudbini koja se desila mnogima i sigurni smo da će se mnogi naći u ovoj pjesmi. Erko Tarić je ovu pjesmu otpjevao maestralno i imamo osjećaj da je pjevajući proživljavao upravo i tekst ove divne balade. Poslušajte pjesmu “Sudbina dječaka”:

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI