HASANA DUDIĆA PRVA ŽENA JE OSTAVILA SA TEK ROĐENIM SINOM

Pjevač Hasan Dudić već 40 godina se bavi muzikom, a u mladosti bio u braku sa pjevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina Mikija.
Naime, prva žena sa kojom se Hasan vjenčao bila je Zlata Petrović, pjevačica s kojom je kasnije dobio sina. Zlata ih je napustila kad je Miki imao mjesec dana, pa je on u početku podizao sina uz pomoć majke i snahe, a kasnije se opet oženio. Međutim, ni taj brak nije trajao zauvjek jer se rastao nakon 23 godine.

Za Mikija Dudića se pričalo da je kockar, te da mu roditelji vraćaju dugove, a Hasan i Zlata su se i javno sukobili oko toga, a zbog riječi pjevačice izbio je i skandal.

“Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vrijeme da sada stavim tačku na priču o njemu. Boli me uho, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvjek ću jer je u pitanju moje dijete, koje najviše na svijetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti”, poručila je svojevremeno Zlata za medije.
Međutim, kako djeluje, porodični odnosi su se sredili, a kako ovi bivši supružnici navode, sada su u odličnim odnosima.

“Pa ona njega nije ni gajila, ja sam ga odgajio od kad je imao mjesec dana. I nju je majka ostavila kad je bila mala, nema ona taj osjećaj… Ona nije ni Jocu gajila, ali majka je majka i ja nju poštujem i sve bih uradio za nju”, ispričao je Hasan Dudić.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI