HASAN DOBIO JELENU NA SUDU

Treći osnovni sud u Beogradu donio je presudu kojom se Hasan Dudić oslobađa optužbe da je počinio krivično djelo nasilničkog ponašanja kada je prije dvije godine u “Parovima” fizički nasrnuo na Jelenu Golubović.

Hasan otkriva da je zadovoljan presudom, ali i da je zbog tog incidenta doživio veliku torturu.

“Nijednom dušmaninu ne bih poželio užas koji sam ja preživio. Tri godine sam omalovažavan i čitav moj rad je bio bačen na pod. Još jednom se pokazalo da je pravda spora, ali dostižna. Vjerujem u boga i znao sam da će se dokazati moja nevinost. Sada mi je lakše, ali se sav tresem”, kaže Dudić i otkriva da mu predstoji još suđenja u vezi sa ovim slučajem.

“Nakon svega što se dogodilo, Jelena mi je smjestila batine i tada sam doživio potres mozga, povrijedio sam kičmu i oslijepio sam na desno oko, koje sam operisao. Tužio sam tog nasilnika koji me je udario flašom u glavu i nadam se da će pravda i ovog puta biti na mojoj strani”, kaže Hasan, koji ističe da je zbog pritiska javnosti razmišljao i da napusti Srbiju.

“Bio sam spreman da odem negdje daleko, osjećao sam se ugroženo. Niko ne može ni da dokuči kroz šta sam prošao zbog Jelene, koja me je vrijeđala na nacionalnoj osnovi i psovala mi unuke. Optuživali su me da sam nasilnik, a ja sam uvijek znao da zaštitim žene kada ih u tramvaju spopadaju manijaci”, zaključio je pjevač.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI