HARIS SE POSVAĐAO SA RADOM ZBOG MILANA STANKOVIĆA

Rada Manojlović bila je jedan od zvanica na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a razlog zbog koga je kasnila dva sata jeste njen dečko Haris Berković i njihova žestoka svađa zbog Milana Stankovića.
– Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sjede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem , odustao je od slavlja. Rada ga je molila da se ne glupira jer svi znaju da je sa Milanom u super odnosima, ali Haris je rekao da ne može da podnese da novinari poslije pišu kako ona sjedi sa bivšim i sadašnjim dečkom. Još je rekao da on preko tih stvari ne može da pređe, da je takav, da mu to smeta. Rada se rasplakala, razmazala joj se šminka, on je usred svađe izašao iz stana… Ukratko čitava drama – priča izvor blizak paru i dodaje:
– Rada je onda pozvala sestru Maju, koja je inače završila kurs za profesionalnog šminkera, i ona je od uplakane i iznervirane Rade napravila svježu ljepoticu. Pomogla joj je da se spremi kako ne bi došla posljednja na vjenčanje. Tokom večeri Rada je sjedila odmah do Vesne Zmijanac i Milana Stankovića i sve vrijeme s njim ćaskala ne skidajući osmijeh sa lica, a onda je sa svojim bivšim otpjevala i nekoliko dueta – završava izvor za Svet.

(Hayat)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI