Haris Džinović priprema spektakularni decembarski koncert

Nakon pobjede na Mastersu u Parizu, teniser Novak Đoković održao je svoje obećanje i još jednu pobjedu u svojoj karijeri, proslavio je uz hitove velikana narodne muzike Harisa Džinovića, baš kako je i najavio nekoliko dana ranije.


Osim Noleta, uz čuvene hitove legendarnog muzičara, moćiće da se vesele i Beograđani neposredno pred Novu godinu, kada će čuveni umjetnik tradicionalno održati koncert u Sava centru. Kralj meraka će 25. decembra prirediti spektakularnu zabavu na višesatnom nastupu koji prijestonica već godinama obožava, a karte su već puštene u prodaju na biletarnicama Sava centra I na tickets.rs. Osim svojih najpopularnijih hitova poput “Muštuluk”, “I tebe sam sit kafano”, “Rano je za tugu”, “Traži” I mnogih drugih, kako Haris najavljuje da će pubici predstaviti i novu pjesmu.
– Radujem se što ću još jednom Beogradu prirediti noć za pamćenje, i pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Pjevaću više od dva sata i zato se spremite za dobru žurku – kaže muzičar i kao pasionirani ljubitelj tenisa koji već godinama rekreativno trenira, ne krije sreću zbog toga što njegovu muziku voli i slavni teniser.
– Čestitam Noletu na pobjedi, jako sam se obradovao kada sam čuo da je slavio uz moje pjesme. Poželio bih mu još mnogo pobjeda i još mnogo dobrih slavlja. Svakako da bih bio presretan i da ga ugostim na svom koncertu – izjavio je Džinović koji je već počeo sa probama za decembarski spektakl.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI