“GRANDOVA” PJEVAČICA PROGOVORILA O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA!

Atraktivna pjevačica Jelena Kostov ima bolove u leđima zbog nošenja sina Milije, a nedavno je išla i kod fizioterapeuta kako bi se bol smanjio.

Pjevačicu Jelenu Kostov često možemo da vidimo sa visokim potpeticama. No, ova šarmantna dama, kako kaže, od njih neće nikada odustati. Kaže da se u njima odlično osjeća, a da je desetka najniža štikla koju ima u svom cipelarniku. Iako je u narodu poznata ona fraza da od visokih štikli može da strada kičma, Jelena kaže da to u njenom slučaju nije tačno.

– Meni je skoro stradala kičma ali od nošenja djeteta. Međutim, to su slatke muke. Nosim previsoke potpetice i nikada mi nije stradala kičma. Kada sam otišla kod fiziotarapeuta on mi je rekao da mu žene svakodnevno dolaze sa istim problemom. Pričaju da ne nosim sina, ali baš me briga što mi je stradala kičma, neću ga ispuštati iz ruku. Po cijeli dan ga nosim, igramo se i to mi je najljepši dio života – kaže za „Blic“ Jelena Kostov.

Na njene riječi smo se nadovezali pa je upitali, da li to jedva čeka da ponovo zatrudni i tako proširi porodicu.

– Voljela bih drugo dijete i to uskoro – bila je jasna Jelena.

Iako je na sceni vrlo provokativno odjevena, pjevačica kaže da to njenom suprugu Miljanu nikada nije predstavljalo problem i da nije pravio ljubomorne scene.

– Nemam ja problem s tim uopšte. Sve je lijepo dozirano. Scena nekada iziskuje da si malo provokativan, ali kod mene je sve sa ukusom. Nikada nisam bila vulgarna. Od supruga uvijek imam podršku – kaže ona.

Zbog scenskog stajlinga, ali i lepršave kose, Jelena često podsjeti na Dženifer Lopez.

– Dženifer je jedna i jedinstvena. Ona ima nenormalnu energiju s kojom se jednostavno rodiš. Žene iz Holivuda su te koje diktiraju modu, trendove. Mi se trudimo da uradimo isto, jer to zna lijepo da izgleda na sceni – priznaje ona.

(Pulsoline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI