Goga otkrila da li je pomirenje sa Karleušom na pomolu!

Goga Sekulić i Jelena Karleuša više od 15 godina ne razgovaraju. Kako je Goga prije nekoliko mjeseci otkrila, razlog zbog kojeg ona i Jelena ne govore jeste naslovna strana “Plejboj” magazina na koju je stavljena slika gole žene za koju je tada napisano da je riječ o Gogi.

– Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni “Plejboj”, to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu… Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, djevojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), “To nije Goga, ovo je bolja riba”, je mene samo povrijedio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo – otkrila je Goga za Telegraf.rs.

Upravo zbog tih riječi Goga i Jelena ne govore, a “ratu” je zasigurno doprinijela i bliskost koju je Sekulićka godinama imala sa Cecom Ražnatović, a sa kojom danas nije bliska. Međutim, nakon što je Karleuša na koncertu Dare Bubamare izjavila da je Goga “dobar čovjek”, mnogima se učinilo da bi njih dvije nakon deceniju i po mogle da zakopaju ratne sjekire.

– Mi ne razgovaramo već više 15 godina, ovi sad ratovi što se vode su smiješni kakvi su bili naši u to ij. Ne mislim samo na nas dvije, nego uopšte na sve kolege koje su se svađale. To je bilo prije 100 godina, mladost, ludost… Bilo mi je drago i simpatično kad sam to čula, a onda je i moje društvo počelo da se šali: “A, pa dobro shvatila je poslije 15 godina da si ti dobar čovjek”. Sad je sve to više šala, ali i dalje nismo ni u kakvom kontaktu – rekla je Goga za “Telegraf”.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI