Nakon toliko godina, Milica Pavlović se javno osvetila kolegi koji je ponižavao(FOTO)

Uoči gostovanja u emisiji „Amidži šou“ na Televiziji Pink, pjevačica Milica Pavlović osvrnula se na svoje početke i otkrila da je malo falilo da zauvijek napusti estradu, zbog svega što je u tom periodu proživljavala.

– Kada sam se pojavila na ovoj sceni, htjela sam više puta da odustanem, naročito u tom prvom periodu kada se velika halabuka digla oko mog pojavljivanja. Zaista sam imala mnogo pozitivnih komentara od raznih starijih kolega, ali isto tako i negativne komentare i u tom momentu, kada još niste spremni za taj svijet, to vas negdje poljulja i više puta sam plakala kod kuće – iskrena je bila Milica, a za njene suze je tada u velikoj mjeri bio zaslužan folk pjevač Dragan Kojić Keba, koji je zahvaljujući svojim negativnim komentarima, poljuljao u velikoj samopouzdanje pjevačice, toliko da je željela da odustane od muzike.

– Pamtim oštre, ponižavajuće riječi gospodina Kebe, ali meni je neizmjerno drago što sam dokazala da je pogriješio što se tiče mene – s osmijehom na licu poručila je Milica.

(Pinkm)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI