Goca Tržan je ovako prokomentarisala zvijezdu “Zadruge” i njenog sina!

Ivan Marinković je prije nekoliko mjeseci postao otac po drugi put, kada se porodila Miljana Kulić i na svijet donijela dječaka koji nosi ime Željko.

On sa Miljanom i djetetom nema nikakav kontakt, a pop pjevačica Goca Tržan je konačno prokomentarisala sve što je imala na pomenutu temu.

– Dvije godine nemam nikakav kontakt sa tim čovjekom. Ja ne mogu da komentarišem nešto sa čim nemam nikakve veze. Ja sam, ljudi, sedam godina razvedena. I mene neko i dalje maltretira sa tim glupim pričama. Evo, sad je otac djeteta Miljane Kulić i neka mu to sad bude titula da ja malo odmorim. Vjerujte mi, ja sam zaboravila da sam bila udata prvi put. Da nemam taj kamenčić koji me s vremena na vrijeme bocne ja bih na taj period svoj života skroz zaboravila. Sve ovo me najviše boli zbog moje Lene. Na svu sreću, moje dijete je vaspitano, normalno, zdravo i pravo, vrlo informisano. Sve vidi i sve čuje. Njoj ostavljam šta će i kako će – rekla je Goca.

Na pitanje da li njihova kćerka Lena zna da ima polubrata, ona je kratko rekla:

– Zna, ali za sada ne pokazuje nikakvo interesovanje za to. Ako nekad poželi da taj dječak postane dio njenog života, ja se neću protiviti.

(Opera17)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI