“Godine” novi hit na estradi: Jusuf Hajrudinović opravdao povjerenje publike i kolega (VIDEO)

Nova pjesma “Godine” poznatog pjevača Jusufa Hajrudinovića već je itekako zapažena u javnosti. Ko je imao prilike čuti njegov novi singl ima samo pozitivne kritike od kolega do publike. 
-Imao sam fenomenalnu ekipu uz sebe, dobri ljudi i veliki muzičari. “Godine” je pisala Sanja Jovanović, muziku i aranžman veliki estradni majstor i kantautor Saša Jelić. Naravno da ne zaboravim spomenuti i ostale saradnike: Solo gitare: Radomir Lakić LAKI (Studio INDIANS Novi Sad(, Harmonika: Aleksandar Popovic – DIGITALEX,  Bas gitara: Aleksandar Popovic – DIGITALEX, Klavijature svirao: Saša Jelić (SJ studio. Tv),  Miks/Postprodukcija – MASTERING: Saša Jelić (SJ studio.Tv).

Kako nam je rekao Juki pjesma je zahtijevala i ekranizaciju koju je povjerio također SJ studiju jer su kako kaže profesionalni što mu je posebno drago. Lokacija snimanja je bila Bosanska Krupa, slikom su osim kadrova aktera u ovom spotu dočarali i ljepotu grada i najljepše rijeke Une.

-Nadam se da će “Godine” svi pjevati na mojim narednim nastupima, jer mislim da je pjesma izuzetno kvalitetna, osjetio sam je, a kako i ne bi kad je rijeć o izgubljenoj ljubavi.
-Godine provodim u snu

Trazim te, da nisi tu

Jutra mi teško osvanu

volim te i vječno voljeću., glasi refren nove pjesme Jusufa Hajrudinovića.

Slušajte i uživajte:

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI