Gastoz progovorio o nedozvoljenim supstancama, problemima sa zakonom, a evo da li bi ponovo ušao u rijaliti!

Nenad Sinđelić Gastoz je ponovo u žiži javnosti, jer mnogi komentarišu njegovu intimu, koja se tiče Lune Đogani.
Gastoz, kao pravi džentlmen, nije htio to mnogo da komentariše.

“Hajde kad Luna izađe iz rijalitija doći ćemo ovdje zajedno i pričati na tu temu. Nije u redu da sad ja pričam o tome kad ona nije ovdje”, rekao je Gastoz.

Što se tiče ponovnog ulaska u rijaliti, Gastoz priznaje da su svi zanimljivi u rijalitiju trenutno, ali da bi ušao tek kada bi se pojavio neko za koga osjeća da bi mogao da poljulja krunu dvostrukog pobjednika i da bi tada ušao da se dokaže.

Na pitanje koga ne može da podnese na estradi, Gastoz je vrlo odlučno rekao da je to Era Ojdanić koji je najveća cicija na Balkanu,  mada se oni privatno tu i tamo vide, pozdrave i šale na račun jedan drugog.

Pjevač nije imao dlake na jeziku čak ni kada je u pitanju tema nedozvoljenih supstanci.

“Imao sam iskustvo sa nedozvoljenim supstancama, ne mogu da lažem. Ali mi smeta kada se ljudi ponašaju kao da je to meni u krvi od rođenja pa, kada gostujem u emisijama i malo sam veseliji odmah kažu: “Jao, vidi ga kako se uradio”, a to nije tačno.
Gastoz otkriva i da li je imao nekada probleme sa zakonom i priznaje:
“Jesam. Vozio sam bez dozvole i imao sam neke tuče po gradu i to što sam imao incident u rijalitiju”, rekao je Nenad objasnivši da se vožnja bez dozvole desila jer je tadašnjoj djevojci želio da dokaže da umije da vozi, a onda su ga zaustavili baš blizu njegovog rodnog grada, pa to više ne radi.

Prvo seksualno iskustvo mu nije u dobrom sjećanju. Kaže da je to bilo sa petnaest ili šesnaest godina i da uopšte nije uživao jer je bio zaljubljen u drugu djevojku sa kojom je raskinuo i priznaje da je to sve bilo jako glupo.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI