Gastoz nije jedini: “Luna je varala Marka i sa mnom!”

Redakciji SCANDALA! javio se izvjesni Srđan, koji nas je zamolio da mu ne pominjemo prezime, ali nam je otkrio da se bavi biznisom i da je veoma uspješan! A onda nam je pokazao i poruke koje je, navodno, razmjenjivao sa Lunom Đogani! Naime, on tvrdi da Gastoz nije jedini dečko s kojim je Luna navodno varala Marka Miljkovića, te tvrdi da je i on, navodno, bio sa njom u nekoj šemi!
– Mogu da vam pokažem sve poruke koje mi je Luna slala, htjela je da budemo u vezi, ali zbog njenog rijalitija, otišli smo samo na piće – započinje priču za SCANDAL! biznismen Srđan i dodaje
– Čak mi je rekla i da će mi se vratiti poslije Zadruge i da je Marko više ne zanima. E sad, da li ona tamo s njim igra igru ili ga zaista voli, ja to ne mogu da tvrdim. Spreman sam i sa Markom da se pogledam oči u oči i sve mu ispričam. Možete vi sad da mislite da sam ja ove poruke fingirao, ali nisam. Vjerujte, Luna me je otvoreno muvala i predlagala mi čak i ozbiljnu vezu – objašnjava biznismen za SCANDAL! i nastavlja:
– Neću da lažem, meni se ona sviđa. Zgodna je i lijepa, ali nije baš načisto sama sa sobom. Te Gastoz, te Marko, pa ja… Ne zna ni sama šta hoće, sjedi na dva, ma šta dvije, na tri stolice, a poslije joj đavo kriv kad je svi provalimo. A tek to nije problem jer djevojka ne zna gdje bije, pa zaboravlja šta je koga i zašto slagala. Negdje mi je i žao nje, ali nije dužan ni Marko da je trpi, kao uostalom ni ja. Zato sam, kažem vam, spreman da popričam s Markom otvoreno, kao muškarac sa muškarcem čim on izađe iz rijalitija. Naravno, to će se desiti ukoliko on to bude želio, a što se Lune tiče, mislim da će na kraju, nažalost, ostati i bez mene, i bez Marka, a i Gastoz je, čini mi se, samo u fazonu da se zeza s njom. Ne vjerujem da bi bio s Lunom u ozbiljnoj vezi – završava biznismen, ali moramo da napomenemo da je možda u pitanju i neki momak kojeg je Luna odbila, pa joj se ovako sveti. Sada je bar lako u fotošopu napraviti i lažirati poruke. Bilo kako bilo, još detalja ćemo saznati kad i Luna i Marko izađu iz rijalitija!

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI