Gagi se sjetio braka sa Anabelom, pa plakao kao kiša

Gagi Đogani tokom razgovora sa Natalijom i Sanijem sjetio se svoje kćerke Nine, zbog čega se rasplakao, a onda i perioda kada je bio u braku sa Anabelom.
Đogani je istakao kako je bio u velikoj ljubavi sa Anabelom, ali i da je veoma vezan za svoje kćerke. Kada su ga vidjeli da plače, Natalija i Sani odmah su pritrčali Gagiju, zagrlili ga i poručili mu da nema razloga da brine.

– Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome… Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje djece i ja ću nju uvijek da poštujem. Vi znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada… Samo da znam da je Nina okej. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: “Tata, gdje si, kako si”, teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dvije godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac… Dvije godine je, razumiješ… – kroz suze je pričao Gagi.

– Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dijete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve okej. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve okej… Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumijem te – govorila je Natalija Gagiju.
Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI