Gagi Đogani odgovorio na prijetnje Mikija Đuričića

Gagi Đogani odgovorio je oštro na prijetnje i grubost Mikija Đuričića koju je pokazao prema Luni i Adamu, ali i kompletnoj porodici Đogani.

Miki je u žaru verbalnog okršaja sa Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedjeljnog honorara svim učesnicima “Zadruge”, njoj i njenom bratu grubo zaprijetio:

– Moji drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! – vikao je Miki danas u rijalitiju. Pozvali smo Luning oca Gagija Đoganija, koji tvrdi da Đuričić laže.

Lažeš Miki, budalo! Mene niko nikada nije bacio sa splava u vodu, a ne sjećam se ni moje kolege da su bacali. Mi denseri koji smo po klubovima i splavovima nastupali tokom cijele nedjelje bili smo jako uvažavani i sa respektom su se prema nama ophodili i vlasnici objekata i gosti, među kojima je bilo i dosta žestokih momaka – rekao je Gagi za “Blic”.

Prilično ravnodušan denser je iznio pretpostavku o bivšem pčelaru i njegovom učešću u Zadruzi.

– Miki ko Miki. Svi znamo da lupa šta stigne. I oni unutra i mi napolju. Uskoro će on kući, još malo će mu trajati fitilj. Ne može dugo – dodao je Đogani.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI