FORENZIČAR ŠIPKA TVRDI: Jelena se kobnog dana SVAĐALA SA MLAĐIM MUŠKARCEM NA NASIPU U BORČI!

Jedan beogradski taksista tvrdi da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči vidio kako se Jelena Marjanović svađa sa mlađim muškarcem pored crvenog automobila i kako nakon rasprave nevoljno ulazi u auto, koji odlazi ka Borči.

Ovo otkriva Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koga je angažovala porodica ubijene pjevačice kako bi uradio rekonstrukciju tog misterioznog zločina.

Šipka, koji je na osnovu svoje djelimične rekonstrukcije zločina u javnosti zastupao tezu da Jelena nije ubijena na nasipu Crvenka, već da je tu donijeta i bačena nakon što je usmrćena na nekom drugom mjestu, kaže za Alo da ga je nedavno pozvao čovjek koji mu se predstavio kao taksista.

– Rekao je da je  2. aprila prošle godine oko 16 sati u Borči kod nasipa vidio kako Jelena trči nasipom, a zatim silazi na glavni put. Kako je objasnio, tu je bio parkiran jedan automobil crvene boje. Čovjek je zapazio da je auto otpozadi zatupastog oblika i da je korejsko-japanske proizvodnje – prepričava Šipka šta mu je svjedok ispričao u telefonskom razgovoru, koji je on i snimio.

Kako kaže, taksista je tvrdio da je u tom automobilu bio mlađi muškarac.

– Kako je opisao tog muškarca, jasno je da se radi o Zoranovom bratu Milošu. Takođe, taksista je rekao da je taj muškarac držao psa, bijelu pudlicu. To je isti onaj pas koji je Zoranovoj i Jeleninoj kćerki Jani poklonila baba Zorica – kaže naš sagovornik.

– Prema riječima taksiste, Jelena se sa tim muškarcem svađala neko vrijeme, raspravljali su se ispred auta, on ju je ubjeđivao da uđe i pođe sa njim, ali je ona neko vrijeme to odbijala. Na osnovu njene gestikulacije, moglo se zaključiti da je ona govorila da neće da sjedne u auto sa njim. Međutim, poslije prepirke je ipak pristala da uđe u vozilo. Ušla je i odvezli su se ka Borči – dodaje Šipka i napominje da ga je taksista zvao sa sakrivenog broja, tako da više nije mogao da kontaktira s njim.

Nenad Šipka ističe da, iako mu se taj svjedok javio želeći da mu ispriča svoja saznanja i da ga eventualno navede da misli da je Jelena ipak viđena živa 2. aprila, on i dalje stoji pri ranije iznijetim tvrdnjama.

– Na osnovu informacija kojima sam raspolagao, uradio sam djelimičnu rekonstrukciju Jeleninog ubistva i dalje stojim iza toga da ona nije ubijena na mjestu na kojem je pronađeno njeno tijelo. Sva saznanja i svi podaci do kojih sam došao, a neke sam i eksperimentalno potvrdio, govore u prilog tezi da je ona ubijena na nekom drugom mjestu, a da je u kanal naknadno donijeta i bačena. Ovaj slučaj je još otvoren i svaki novi svjedok koji se pojavi može da doprinese potpunom rasvjetljavanju događaja – kaže Šipka i dodaje da sumnja u vjerodostojnost svjedoka i njegovog iskaza.

Nenad Šipka poziva taksistu da se javi u policiju ili tužilaštvo i iznese svoja saznanja.

Podsjetimo, pjevačica „Granda” Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine nakon što je, prema riječima njenog supruga Zorana, sa njim i njihovom kćerkom Janom otišla na borčanski nasip da trči.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI