happy new year 2018

Fatmir i Mirza održali spektakularan koncert u Brčkom

Fatmir Sulejmani sinoć je na Trgu mladih u Brčkom održao spektakularan koncert zajedno sa pobjednikom Zvezda Granda, Mirzom Selimovićem i Tarikom Hukičevićem. Koncert koji je organizovan u sklopu kulturno-zabavne manifestacije Brčansko ljeto – Savski cvijet nije pokvarila ni kiša, koja nije prestajala padati.

Fatmir je kao i uvijek profesionalno odradio nastup a publika je zajedno sa njim svaku pjesmu otpjevala do kraja. Posebne ovacije publike dobio je Mirza Selimović koji je po ko zna koji put opravdao ulogu pobjednika. Njegove pjesme “Boliš me”, “Ne dolazi u snove” , “Sto kafana” i mnoge druge su postali apsolutni hitovi a publika u Brčkom je u glas otpjevala sve pjesme.

Mirza je istakao da je Fatmir moralni pobjednik Zvezda Granda , dok se Fatmir publici obratio riječima da će Brčko u budućnosti ponosno izgovarati njegovo ime.

Publici se predstavio i Tarik Hukičević koji je od ranije poznat kao i njegov brat Mahir koji je inače bubnjar, na sceni je također bio i Fatmirov stariji brat Mejdi. Sve u svemu, Brčko je postao pravi rasadnik kvalitetnih muzičara.

e-turneja.com

KOMENTARI