Fantastični Azzaro & Pink Panter: “Tri žene” će žariti i paliti jer mi smo iz iste čaršije (VIDEO)

Nova pjesma koja će u narednom periodu žariti i paliti po klubovima i mjestima gdje nastupa fantastični duo Azzaro & Pink Panter je nešto najnovije što su ovi muzičari predstavili javnosti. Pozitivne kritike ne manjkaju i stižu sa svih strana.
-Željeli smo našoj publici predstaviti nešto što će im se sigurno svidjeti. Sami naziv pjesme je vrlo interesantan “Tri žene” i zvuči dobro. Tekst je pisala Elvira S. Konaković. Veliko hvala muzičkom stručnjaku koji je dokazao da je među najboljim a to je Ishak Dedić koji je radio muziku, aranžman, keyboard, bass, programming. Čovjek mašina što bi rekli. Prateće vokale je pjevala Suzana Branković, studio Pegart, dok je snimanje i mixanje urađeno u studiju ID Germany, rekli su nam Omer Karalić & Siniša Čolović (Azzaro & Pink Panter).

Odlučili su pjesmu promovisati i krenuti sa profesionalnom marketinškom kampanjom te su odabrali i najbolje portal Estradnjaci.ba i Kalman radio.

Iza njih su estradne godine provedene sa kolegama i kolegicama i baš to ih je i spojilo da bi svoj muzički rad nastavili zajedno.

-Našli smo se u toj gužvi i gunguli, jedan naspram drugog i tako je krenuo naš nerazdvojni rad na estradi na obostrano zadovoljstvo. Već četiri godine nastupamo zajedno kao Azzaro & Pink Panter. Uveseljavamo ljude oko sebe što nam je i cilj.

Rođeni u istoj čaršiji šeher Sarajevu, nastanjeni u Njemačkoj na kraju ovog kratkog razgovora poručuju:
-Slušajte i uživajte uz našu novu pjesmu “Tri žene”. Mi smo Sarajevska duša, Azzaro & Pink Panter!

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI