FANOVI OPTUŽILI KARLEUŠU DA LOŠE UTIČE NA DARU!

Bubamarini fanovi oštro su napali JK, za koju tvrde da negativno utiče na njihovu omiljenu pjevačicu koja se neprimjereno ponaša na društvenim mrežama


 Dovoljno dugo pratim estradu i dobro znam da Dara nikad ovako nisko, seljački, pokvareno nije udarala. Ali dobro, sama će vidjeti koliko je pogriješila kada se bude raskantala s Jelenom i kada joj novopridošli fanovi budu okrenuli leđa, a ja jedva čekam da se to desi. Vrlo uskoro – napisao je na Tviteru jedan Darin fan.
Razlog za to bilo je što je Bubamara nedavno na Instagramu objavila fotografiju Jasne Milenković Jami uz poruku:

– Ovo je čudovište koje me proziva.

Samo nekoliko mjeseci prije toga, kada je bila aktuelna afera na kojoj Dara puši dildo, Seka Aleksić je rekla da je to degutantno, a Dara je i tada imala poruku. Ona je postavila sliku svinje sa smeđom perikom koja jede kukuruz i napisala:

– Debela, dudlaj taj klip od kukuruza i šuti.
Bubamarini fanovi misle da je za njeno ponašanje kriva Karleuša i da Dara želi da bude kao ona. U prilog tome idu i fotke na kojima Bubamara pozira isto kao JK, ima slične autfite kao ona, pa čak i istu frizuru.

Nakon ovog komentara na Tviteru, oglasili su se i drugi pjevačicini fanovi, ali i oni koji je manje vole.
 Karleuši možda i pristaje da radi to sve. Nekako ne znam, oduvijek je bila takva, ali Dari nikako. Sve ovo što radi je baš usiljeno i nimalo duhovito. Karleuša to radi i provocira na svoj način, ali Dara tako nisko to radi i kao zadnja seljančura – jedan je od komentara.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI