EVO ZA KOJE PARE DEJAN I DALILA ULAZE U “ZADRUGU 3”?!

Dejan i Dalila Dragojević često su se spominjali u “Zadruzi 2”, a kako se šuška izgleda da će upravo oni biti dio “Zadruge 3”, piše “Kurir”.
Bračni par koji se proslavio učešćem u „Parovima“ dobio je odličnu ponudu i ostalo je samo još da potpišu ugovor s televizijom Pink. Spekuliše se da će njihov boravak u Imaginarijumu ružičaste imperije produkciju da košta oko 100.000 eura, piše “Kurir”.

– Dejan i Dalila su dobili primamljivu ponudu. Taman su se nekoliko mjeseci odmorili od rijalitija pa sada svježi i odmorni mogu da se vrate u to jato. Njih dvoje su interesantni, intrigantni, posebno Dalila, kojoj se stalno mijenja raspoloženje i koja nema dlake na jeziku. Trenutno su u centru dešavanja jer su se pomirili s Dejanovim bratom Davidom i uveliko se druže i sa Anom Korać. Braća su sada u slozi, ali tu se nikad ne zna šta može da se dogodi. Uglavnom, gledaocima će biti zanimljivo jer su oni iskusni rijaliti igrači – priča izvor za “Kurir”.
Mnogi komentarišu da bi bilo dobro da se u Bijelu kuću vrate i David i Ana i da tako gledaoci dobiju priliku da vide kako braća ponovo grade svoj odnos.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI