Evo u šta je Zorica Marković uložila pare od “Zadruge”!

Pjevačica i učesnica nekoliko rijalitija je najprije na Tviteru objavila video na kome se vide majstori na krovu kuće, a kako je napisala, novac od “Zadruge” i “Farme” uložila je u nekretnine.

– Hvala velikom šefu i velikoj šefici. Svaki rijaliti po jedna kuća. Vi što me mrzite, nastavite, vi ste mi vjetar u leđa – napisala je Zorica.
Ona je zatim za “Blic” otkrila da kuću gradi za sinove i unučiće.

– Gradim kuću za svoje sinove i unućiće kojima se nadam. Jedna snaha je došla i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbijedim i da imaju dovoljno, a dio planiram i da izdajem – objasnila je ona za “Blic”.

– Većina novca je od rijalitija. Naravno, ja sam dosta radila i ovako, kafana, pjevanje, ali većinu su mi omogućili Milica i Željko. Prvi novac je bio od “Farme” još, i od njega sam kupila stan u Beogradu. Sada gradim kuću, i to je sve zahvaljujući Mitrovićima koji su zaista neprikosnoveni što se tiče ugovora, isplaćivanja novca, ma svega. Mogu samo da im se još jednom zahvalim što su od svih ljudi odabrali baš mene i da dodam da se dobro dobrim vraća, pa da se njima sve ovo vrati – iskrena je Zorica.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI