Evo šta je Viki Miljković uradila za potrebe novog spota (FOTO)

Jedna od najzapaženih članica žirija “Zvezde Granda” i jedan od najpopularnijih pjevača mlađe generacije – Viki Miljković i Beca Fantastik snimili su duetsku pjesmu.

“Srce koje voli” ugledaće svjetlost dana početkom marta, a ispratiće ga “unerground” video u kojem će Viki pokazati svoju hrabrost držeći sokola raširenih krila, dok će se Beca suočiti sa opasnim pitonom.

Takođe će oboje voziti motor velikom brzinom, a pokazaće i plesne vještine. U spotu će se pojaviti i veoma zanimljivi statisti među kojima će se naći i nekoliko stranaca.

– Riječ je naravno o dresiranim životinjama koje su bile pod kontrolom svojih vlasnika. Mislim da sam se odlično snašla. Brzo sam naučila komande i nisam imala strah. Veći problem predstavljale su veoma niske temperature, jer se snimalo dvije noći na – 5 stepeni, u ogromnom prostoru koji nije moguće zagrijati. Što se dueta tiče, rijetko se odlučujem da snimim neki. Ovog puta je presudila jako dobra pjesma koju je pronašao Beca i energije koje su se poklopile. Poslije duže pauze eto mene sa novom pjesmom, ali ovo je samo početak. Do ljeta očekujte još nekoliko singlova koji će činiti moj novi album uključujući pjesme koje sam izdavala prethodnih godina kao singlove – rekla je Viki.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI