Evo šta će se desiti sa “Pinkovim zvezdama” i “Zvezdicama” od jeseni

Televizija “Pink“, kako saznajemo, već uveliko planira nove sezone “Pinkovih zvezda“ i “Pinkovih zvezdica“ koje su u prethodnom periodu zabilježile veliki uspjeh.
“Pinkove zvezdice All Stars” i “Pinkove zvezde All talents“ tek su se završile, a producenti ružičate televizije uveliko planiraju novu sezonu od jeseni s obzirom na to da su ova takmičenja izazvala veliku pažnju javnosti.

Osim talentovanih takmičara i mlađih i onih starijih koji su ostavili dušu na sceni, interesantan je bio i žiri.

U žiriju zvezdica su bili Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Kija Kockar, Leontina Vukomanović i Milan Stanković. U žiriju zvezda su bili Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan – Žika Todorović, Kristina – Kija Kockar, Slobodan Radanović. Pretpostavlja se da će žiri u ovim emisijama biti sličan i u slijedećem periodu, a spekulisalo se čak da bi Kiji i Slobi u zvezdicama mogla možda da se slijedeći put pridruži i Luna i da bi se na taj način zagarantovao šou.

Međutim, to je zasad na nivou želja i ništa nije zvanično potvrđeno.
– “Pinkove zvezde“ i “Pinkove zvezdice“ su napravile bum na medijskom nebu i logično je da “Pink“ nastavi sa uspješnim projektima. Svakako će biti iznenađenja i novina, ali još je rano otkrivati detalje – kaže za “Blic“ izvor blizak “Pinku“.

Mađioničari Piksi i Zeka su imali najviše glasova publike u “Pinkovim zvezdama“ i zbog toga su osvojili prvo mjesto i glavnu nagradu od 3.000.000 dinara. A u “Pinkovim zvezdicama“ pobjedu je odnio Sergej Pajić, kojeg je takođe izabrala publika.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI