Evo šta Anabela kaže o prognozama kladioničara koje reklamira, a za koje se priča da su prevare!

Nakon što su mnogi pripadnici džet-seta, koje na društvenim mrežama prati na desetine ili stotine hiljada ljudi, počeli da reklamiraju namještene utakmice, oglasio se pjevač Danijel Alibabić koji je, prema sopstvenom priznanju, zabezeknut ovom pojavom.
– Moramo da stanemo na put organizovanom kriminalu. Javne ličnosti ne smiju da učestvuju u prevari zvanoj “namještanje utakmica” jer su samim tim dio organizovanog kriminala. Novac koji dobijaju za reklamiranje takvih profila je prljav novac i ne mogu da shvatim ljude koji promovišu prevaru – istakao je Danijel, kako prenosi “Informer”.

– Državni organi moraju da istraže šta moje kolege rade. Ne možemo da nagovaramo ljude da daju novac prevarantima samo zato što nas vole i vjeruju nam. Nemaština je i obični ljudi misle da će na lak način zaraditi novac. Ali nismo mi valjda u tolikoj krizi da moramo da lažemo ljude.

– Ja ‘leba da nemam da jedem, ne bih to uradio. To mi je užas i dno dna – dodao je Alibabić, a za isti dnevni list se ovim povodom oglasila i Anabela Atijas, jedna od pjevačica koja na svom Instagram nalogu reklamira spomenute profile.
– Danijel je ovo uradio zlonamjerno da bi dobio pažnju medija. Da je htio meni da skrene pažnju da radim nešto pogrešno, obratio bi se meni lično, kao što mi se obraćao da njega reklamiram. Ne smatram da sam prekršila nijedan zakon zato što sam reklamirala čovjeka koji vam nudi svoje prognoze – istakla je Anabela.

– Ja nisam rekla da znam koji su mečevi namješteni, a šta govore drugi mene ne zanima. Dugo sam odbijala ovakve ponude, a kada sam vidjela da svi to rade, odlučila sam da i ja prihvatim angažman i zaradim novac – dodala je Atijasova.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI