ERKO ELEZOVIĆ : Ponovo je pokrenut postupak izvršenja oduzimanja imovine Halida Muslimovića

Halid Muslimović već 30 godina odbija da Ervinu Elezoviću zvanom Erko isplati 32.000 eura, te je dva puta uspio da izbjegne prinudnu aukcijsku prodaju svoje imovine.
Elezović kaže kako ga je Halid prevario tako što mu je uzeo novac za snimanje albuma koji nikada nije objavio, a na pravdu i obeštećenje čeka još od 1990. godine.

I pored odluke Apelacionog suda u Kragujevcu, koja je pravosnažna, Muslimović ne želi da mu isplati dugovanje. Zato su nadležni organi pribjegli opciji prodaje imovine dužnika, iz koje bi se podmirili svi povjerioci, ali i to je propalo jer nije bilo zainteresovanih kupaca za Muslimovićevu imovinu u Prijedoru.

– Poslije druge neuspjele prodaje imovine, advokat je pokrenuo ponovo postupak izvršenja pred sudom u Prijedoru. To je isprovociralo Muslimovića da se „isprazni“ na TV GRAND – rekao je Elezović za naš portal te priložio sudski dokument u kome piše da je pjevač uz pomoć policije pozvan na sud tj. MUP-a Paraćin kada je gostovao na Bazenima na dočeku Nove Godine.

Znači godinama je izbjegavao da se pojavi na sudu i sada priča priče – kaže Elezović.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI