Emina tuži tursku televiziju! “Lažu da sam sa Sadetinom pravila buku u hotelu!”

Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novine u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala, zbog detalja iznijetih u emisiji “Söylemezsem Olmaz Programı” na televiziji “Beyaz. Voditeljke emisije objavile su priču da su Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari.

One su na nacionalnoj televiziji iznijele navodno provjerene pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin, ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga. Emina se nakon šokantnih detalja oglasila putem Instagrama, napisavši da će podnijeti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

” Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dvije žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje djece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi!”, napisala je pjevačica.

(Star)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI