Emelinov rođendanski poklon velikom prijatelju Aci Lukasu : Poslušajte obradu velikog hita “Ako su tvoja usta otrov sipala” (VIDEO)!

Veliki hit pjesmu Ace Lukasa “Ako su tvoja usta otrov sipala” obradio je popularni pjevač Emelin Fetić i to sa velikim povodom. Danas je premijera i na našem portalu, a pjevač nije slučajno odabrao današnji datum 3.novembar za objavu pjesme. 

-Razmišljao sam o rođendanskom poklonu čovjeku koji mi je nesebično pomogao u karijeri, stao uz mene i pružio mi nesebičnu podršku. Poznato je da me Aca prihvatio u svoj tim, za moju pjesmu “Tvoje” koja je postala veliki hit upravo je Aca dao zeleno svjetlo i uputio me na pravi put kada je riječ o estradi. I ne samo to on je veliki čovjek, bez sujete i neko koga izuzetno volim i cijenim. Zato sam donio odluku da moj poklon za njegov rođendan bude pjesma “Ako su tvoja usta otrov sipala” jer smatram da takav poklon ostaje za sva vremena, rekao je Emelin.

Poslušajte Emelinovu obradu Acinog hita uz najljepše rođendanske čestitke. Lukas će sigurni smo biti veoma iznenađen ovim poklonom.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI