Elvis Šarić: Pjesma “Majčino srce” je poruka svima da ne zaborave šta je majka! (VIDEO)

Pravo osvježenje na estradnoj sceni je nova pjesma sedamnaestogodišnjeg Elvisa Šarića “Majčino srce” koja je već pobrala simpatije publike širom svijeta. Mnogi se mogu pronaći u pjesmi koja u sebi nosi i bol, ljubav, čežnju, sjetu, ponos i još mnogo epiteta otpjevanih ženi koja se zove “Majka”.




Ako iko zaslužuje moju prvu pjesmu to su moji roditeljim, a prvenstveno moja majka, kraljica! Mnogi snimaju milioni, kamioni, pare itd., ali ovakvih je pjesama malo, kaže ovaj mladi pjevač kojem već prognoziraju blistavu estradnu karijeru.

Pitali smo pjevača da li je ovom pjesmo htio poslati neku poruku?

Ova pjesma je poruka svima onima koji su zaboravili sta je majka evo šanse da se prisjete. Baš kako se kaže u tekstu legendarnog tekstopisca Džeme Smajlovića: “Svako može da te voli, al od majke niko više”, ” Cijeli život majka voli i voljet će sve dok diše!”

Glavni “krivac” za ovaj kako kažu već veliki hit je Nermin Mušić Nerko koji je muzički ovu pjesmu doveo do savršenstva.

Saradnja s Nerminom je protekla odlično. On je pravi profesionalac u svom poslu kao što i mnogi znaju. Reakcije stižu za sada najviše u pozitivnom smislu, oduševljen sam i zahvalan svima jer nisam ovako nešto očekivao. I moji prijatelji su jako iznenađeni tako da  pohvale stižu sa svih strana.

Elvisu je ovaj prvenac jedan veliki vjetar u leđa da nastavi dalje. Za estradnjake otkriva:




Imam u planu snimiti i neke brže pjesme sa lijepim tekstovima. Naravno bit će te svi obavijesteni !

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI