Edo otišao za Novi Pazar: ”Djecu još nisam vidio”

Nakon gostovanja u studiju, Edis Fetić se uputio u svoj rodni Novi Pazar, odakle se oglasio.
– Dočekala me porodica moja, naravno, i prijatelji. Dobro sam, super, malo pokušavam da se prilagodim, malo mi je sve čudno sad napolju, ipak sam sedam i po mjeseci bio tamo unutra – priznaje raspoloženi Edo, koji je zatim otkrio da li je vidio djecu, koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, od koje se razvodi.

Nisam još, ne smijem da je zovem, a ne znam ni koga da zovem (smijeh). Oni petkom uveče dolaze kući, pa budu tu cijeli vikend, nadam se da će večeras doći kod mene, da budemo zajedno.

– Pustiću dan, dva da se ovo slegne. Mislim da ni ona ne želi da me čuje i razumijem je, ima pravo. Nit’ smo se čuli ni ništa… Mislio sam da idem na odmor negdje poslije finala, na dan-dva, ali prvo hoću da budem sa djecom, pa polako, nigdje ne žurimo – kaže Edo, a na pitanje da li je Dragana Mitar poslije svega “na čekanju” i da li je s njom raščistio sve što je imao, kaže:
Niko kod mene nije “na čekanju”, to pregrubo zvuči. Sinoć smo se vidjeli u studiju, odvezla me je do stana da me preuzmu drugovi. Pozdravili smo se, ja sam otišao dole, čućemo se pa ćemo vidjeti šta i kako, tek treba da pričamo – priznao je Edo.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI