Edin Džigal zadao domaći zadatak kolegama coverom “Duga”: “To je moja pjesma svih vremena” (VIDEO)

Poznati pjevač Edin Džigal je neko ko je kod publike i kolega poznat po najboljoj, najemotivnijoj interpretaciji, posebno balada. Kažu, nema mu ravnog, jer kad Džigal uzme mikrofon i zapjeva neku “srceparajuću” pjesmu, prisutni sa uživanjem slušaju, a pusti se nerijetko i suza.
Sigurni smo da ćete se jednostavno zaljubiti i svaki put poželjeti iznova čuti cover koji je ugledao svjetlost dana. U pitanju je Fazlijin hit “Duga” koji je Edin na svoj način maestralno otpjevao. Moramo priznati da je ovim zadao domaći zadatak ostalim pjevačima.

-Moj favorit kada je o pjesmama riječ je “Duga”, bila i ostala. O pjesmi čak ne moramo ništa ni govoriti, dovoljno je čuti tako da oni koji vole dobru baladu sa puno duše i velikom emocijom shvatiće me u potpunosti. To je moja pjesma svih vremena, a ja sam je sa velikom ljubavlju donio na svoj način u ruhu zvanom Amil Lojo. Uživajte i volite, pa makar bili u zabludi jer čovjek sa praznim srcem je polumrtav. Hvala Fazliji na ustupljenoj pjesmi, od srca, on to zna, poručio je pjevač.
(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI