Dženan Lončarević trailerom najavio spot za pjesmu “Ako pitaš”

Dženan Lončarević u Sarajevu je nedavno snimio spot za novu pjesmu “Ako pitaš”, a na svom zvaničnom profilu na Facebooku objavio je trailer koji najavljuje njegv novi singl. Prve reakcije fanova, ali i kolega muzičara su odlične tako da bi ova pjesma trebala nadmašiti uspjeh njegovog megahita “Piješ sine”.
– “Ako pitaš” je nastavak hita “Piješ sine”. Tekst za numeru “Ako pitaš” napisali su Mirjana Dević i Joca Savić, dok je autor muzike Antonis Vardis – kaže Dženan Lončarević.

http://

I spot za pjesmu “Ako pitaš” radio je bh. režiser sa adresom u Švicarskoj Haris Dubica, koji je bio zadužen i za Dženanov posljednji videozapis za pjesmu “Piješ sine”. Pored brojnih statista u spotu se pojavljuju profesionalni glumci iz Lukavca, Prijedora i Zenice. Riječ je o Alisi Brkić, Damiru Mahmutoviću, Zorici Jojić i Ademu Smajlohodžiću.
Video je sniman nekoliko dana na Baščaršiji, u GRAS-u, u restoranu “Četiri sobe gospođe Safije” i na još nekoliko lokacija u glvnom gradu BiH.

– Svakim novim spotom pomjeram na neki način granice. Ovaj spot je nastavak priče pjesme “Piješ sine”. Nakon toga ćemo objaviti i treći spot. Ovo će mislim biti prva muzička trilogija spotova na Balkanu – kaže Haris Dubica.

(Coolstayle)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI