Džej o seksualnom životu: Popijem vijagru i zalijem sa malo viskija

Poznati pjevač Džej Ramadanovski (55) promijenio je svoj život iz korena i ostavio većinu poroka, nakon zdravstvenih problema koje je imao sa srcem.
Prije dvije godine pjevač je operisan zbog problema sa srcem, a kako ističe nakon toga je odlučio da se smiri i “povuče ručnu”.

– Kada su mi prije dvije i po godine operisali srce, mirovao sam nekoliko dana i ubrzo otišao u kafanu. Ljekari su mi rekli da ne smijem da pjevam, i da moram da vodim više računa o sebi, ali sam ja nastavio po starom. Poslije nekog vremena stanje mi je opet postalo kritično i tu sam presjekao. Povukao sam ručnu i završio sa skoro svim porocima – kaže on za Informer.

Džej priznaje i da mu je sada kada je ostavio većinu poroka znatno lakše i ističe da osjeća da ima mnogo više snage.
– Primjetio sam da mi je sada i seks bolji, pa ga sve češće upražnjavam. Imam više snage i osjećam se mlađe. Kada sam bio klinac mogao sam po cijeli dan da imam seks i da se ne umorim! Mijenjao sam po nekoliko djevojaka na dan– otkrio je Džej.

Pjevač je izjavio da je u mladosti toliko ludovao, da je nekada znao da pomiješa tablete i alkohol.

– Ranije sam se baš igrao sa životom. Kad hoću da imam seks sa nekom djevojkom, ja popijem vijagru i zalijem sa malo viskija. Lijepa su to vremena bila, a ja mlad i lud – ispričao je pjevač.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI