DŽABA NOVCI, DŽABA SVE Zašto je Luna najnesretniji dobitnik rijalitija ikada

Istina, Luna Đogani je pobjednik u drugoj sezoni “Zadruge”. Istina, Luna Đogani je osvojila 50.000 eura. Ali da li je, kako je u svojoj pjesmi opjevao Dino Merlin, “sreća para puna vreća”?

Samo dan prije nego što je uzela ogromnu svotu novca i automobil nakon deset mjeseci provedenih u Zadruzi, Luna Đogani je pred milionskim auditorijumom ponovo ostala bez momka. Ovoga puta Marka Miljkovića. I to ne bi bilo ništa čudno da se ovaj scenario nije ponovio u prvoj zadruzi. Naravno, tada je bila ljubavnica bez koje Sloba Radanović nije mogao, ali je takođe ostavljena pred kraj, potpuno sama.

Luna Đogani je u ovoj Zadruzi pokazala da joj ljubavni odnosi ne idu od ruke, te se sa Markom Miljkovićem konstantno svađala i činilo se kao da će na kraju ipak sve biti okej, ali nije.
Osim nagrade i podrške gledalaca, Luna Đogani je dobila i stan. Ipak, u tom stanu će, za sada, živjeti sama. Luna Đogani je dobila i pregršt negativnih komentara na koje je reagovao i Marko Miljković.

Sa druge strane, ono što je izgubila je toplina porodičnog doma. Naime, dok je ulazila u Zadrugu, njeni roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani, bili su u dobrim odnosima. Kada je izašla, njih dvoje su se žestoko svađali, čak i u studiju tik pred njenu pobjedu.

Za sada dvije stvari će joj se teško ispuniti – pomirenje sa Markom Miljković i skladan odnos roditelja.

Luna nije uspjela ni da zadrži prijateljstva iz Zadruge. Pred kraj se posvađala sa Matorom i Sanjom sa kojima se u međuvremenu bila pomirila, imala je žestoki okršaj sa Stanijom Dobrojević u finalu, a pokušala je i da se pomiri sa Aleksandrom Subotić koja ju je, malo je reći – oduvala.
Pobjeda Lune Đogani razočarala je i Kiju Kockar koja je nakon svega rekla da je sve to sramota.

Luna Đogani je svakako jedan od fenomena u Srbiji s obzirom na to da je tokom prve Zadruge bila jedan od najomraženijih takmičara, a nakon druge jedan od najboljih.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI